Екскурзии Турция

Шопинг и Спа Уикенд в Силиври

Маршрут:

Продължителност:

Транспорт:

Дати на отпътуване:

Цена от: 135 лв.
Програма

ПРОГРАМА

Ден 1: Отпътуване рано сутринта  от Варна /ул. Антим I /, от Бяла /бензиностанция „Торнадо”/, от Слънчев бряг /бензиностанция „Шел”/, от Поморие /бензиностанция „Петрол”/, от Бургас /бензиностанция ОМВ до хотел Мираж/ за Турция. Свободно време в центъра на Люлебургаз. Отпътуване за Силиври някога очарователното рибарско селище Силиври с древно име Ескихисар на югоизток от Истанбул, има прекрасна марина, където човек може да поспре да си отпочине от напрегнатото днешно ежедневие. Много истанбулчани имат вили в околностите на Силиври. Това е голям курорт с възможности за спорт, спа и фитнес, както и възможност за посещение на много добри ресторанти. В градчето идват делови хора, които искат да избегнат шума на големия град за работна ваканция и тиймбилдинг. Собственици на големи консорциуми, текстилни фабрики, кметове и управници на големи окръжни градове, дипломати и министри предпочитат тази местност за провеждането на своите бизнес срещи, семинари, конференции. Силиври е предпочитано място за отдих и релакс на много известни личности от турския елит, между които Таркан, Бурджу Гюнеш,Каяхан, Сонер Аръджа, Мустафа Сандал и много други. Свободно време за разходка. Настаняване в хотел. Възможност за релакс в Спа & Уелнес центъра на хотела – вътрешен басейн, фитнес център, джакузи, турска баня и др. Вечеря. Нощувка.

Ден 2: Закуска. Отпътуване за Чорлу – търговски и промишлен център, известен с добре развита шивашка и кожарска промишленост. Градът е важен промишлен център на Турция и известен с множеството си фабрики за производство на дънкови облекла, кожи, килими, спално бельо и др. В Чорлу има както фабрики, така и аутлети на световноизвестни марки. Следва посещение и свободно време за покупки в Авантаж Аутлет Център, МИГРОС, МОЛ ТРЕНД АРЕНА и ОРИОН. Продължаване към Лозенград – кратка спирка в центъра на града за последни покупки и прословутите Лозенградски кюфтенца. Пристигане в Бургас, Варна,  вечерта.

 

Цената включва:

ü 1 нощувка със закуска и вечеря в“ESER DIAMOND HOTEL”5*, при настаняване в стандартни двойни стаи;

ü Ползване на закрит басейн, фитнес, джакузи, хамам и сауна /задължително е ползването на шапки в басейна/;

ü Транспорт с комфортен туристически автобус;

ü Медицинска застраховка при пътуване в чужбина за лица до 69 г. ;

ü Представител на фирмата по време престоя.

 

Цената не включва:

ü Медицинска застраховка при пътуване в чужбина за лица над 69 г. – 6 лв.;

ü Настаняване в единична стая – 35 лв.

Информация:

*  Обявената цена е на човек настанен в двойна стандартна стая.

* Обявената цена е валидна при минимум 35 човека.

*  Цена за дете от 3 до 12год./ненавършени/ с двама възрастни в стандартна двойна стая–60 лв.

*  Желание за комбиниране и настаняване в стая с друг човек от групата се заявява предварително и се извършва само при съществуваща възможност т.е ако има подходящ човек. Туроператора не поема отговорност в случай, че в групата няма подходящ човек и комбинацията не е възможна.

* Резервация се счита за актуална при внасяне на депозит – 50% от пакетната цена и доплащане на остатъка до 10 дни преди датата на отпътуване.

*  Туроператорът не носи отговорност при изгубен, забравен или повреден багаж

*  Срок за уведомление при недостатъчен брой туристи: 3дни преди датата на отпътуване.

 

Необходими документи: валиден международен паспорт; за деца до 18 г., пътуващи с един или без родител – нотариално заверена декларация от единия или двамата родители /оригинал + копие/.

Няма допълнителни визови, санитарни и медицински изисквания за страната.Пътуването като цяло не е подходящо за хора с ограничена подвижност.

Програмата е предварителна и туроператорът си запазва правото на актуализация и промяна в цените при по-малък брой участници в групата, покачване цените на горивата, таксите, валутните курсове, както и в последователността на допълнителните мероприятия в зависимост от възможността на местните екскурзоводи и часовете за резервация на обектите, които се посещават и при други независещи от туроператора обстоятелства.Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” за покриване на невъзстановимите от туроператора разходи, извършени във връзка с предстоящото пътуване, което е анулирано поради непреодолими обстоятелства като злополука, заболяване, смърт, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др.